Komplette sikkerhetsløsninger for bedrifter i Nord-Norge

 

Aktiv-IT

Aktiv-IT leverer komplette løsninger innen sikkerhet. Vi prosjekterer, installerer og er ansvarlige for vedlikehold og support. Våre produkter leveres av Teletec og er basert på det nyeste innen sikkerhetsteknologi. Systemene monteres av sertifiserte fagfolk.

 

Vi installerer et system tilpasset deres krav til sikkerhet og økonomiske rammer. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

 

Alarmsystemer

Aktiv-IT fører et bredt sortiment av alarmsystemer med flere funksjoner og utmerket brukervennlighet. Vi fører både trådløse og trådbundne i tillegg til hybride systemer som kombinerer trådløse og trådbundne installasjoner. Kontrollpanelene er svært driftssikre og enkle og bruke.

Kameraovervåking

Kameraovervåking kan fungere preventivt mot hærverk, tyverier og andre uønskede hendelser.  Aktiv-IT har både enkle og mer avanserte overvåkingssystemer med digital lagring. Systemene er fleksible og kan senere utvides og endres.

Happy Clients

Adgangskontroll

Med adgangskontroll har dere full kontroll over dørene. Sortimentet vårt inkluderer det meste innen kontrollsystemer, fra dørsentraler og porttelefoner, til lesere som magnetkort, berøringsfrie kort, kodesystemer og brikker. Programvaren som følger med, er svært brukervennlig

"

Brannalarm

Aktiv-IT installerer avanserte brannalarmsystemer spesielt tilpasset din bedrift. Vi fører både kon-vensjonelle og adresserbare systemer. Med et adresserbart system vet du akkurat hvor i bygningen brannen har oppstått. Et konvensjonelt system er best egnet for mindre bygg der det ikke er behov å vite nøyaktig stedsangivelse når alarmen går.

"

+1 (555) 555 1000

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content.


© Copyright AKTIV-IT